Bodrum Tv Tamir Servisi

Hakkımızda

1992 yılında Coşkun Elektronik firması olarak sektöre ilk adımımızı attık. Sektörün tüm ihtiyaçlarını doğru analiz ederek memnuniyet odaklı bir hizmeti görev edinen firmamızı yakından tanımaya ne dersiniz? Elektronik alanda servis hizmeti ve ürün satışı yapan firmamızın köklü ,anlaşılır net hizmet anlayışı gelişimlere ayak uydurması tercih edilme nedenleri arasındadır. Elektronik sektöründe en karmaşık çalışmalı pratik yöntemlerle başarıya ulaştırıyoruz. Firmamız alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek sürekli değişime ayak uydurmaya özen göstermektedir.

Vizyonumuz

En büyük ilkemiz hedeflediğimiz yolda doğru bir ilerleyiş gösterip, sizlerin memnuniyetini sağlamaktır. Bununla beraber Coşkun Elektronik Firması olarak tüm müşterilerin taleplerine karşılık doğru hizmet anlayışını korumak, müşteri ve firmamız arasındaki güven bağını sarsılmaz bir zeminde sabit tutmaktır. Bodrum da tüm servis gereksinimlerini uygun koşul ve ürünlerle karşılamak , sonucunda ise sizleri mutlaka memnun etmektir. Sektöre adım attığımız ilk günkü heyecan ve şevkle yolumuza devam ederek, alanımızdaki gelişimi takip ederek ilerlemektir.

Misyonumuz

Hizmet verdiğimiz amaçları unutmadan, gerekli tüm unsurlarla sizlere sunuyoruz. İlerleyiş gösterdiğimiz bu sektörde sürekli olarak sizlerin memnuniyetini sağlama başarısını gösterdik. Bu başarımızın istikrarlı olması adına alanında uzman bir ekip ve güleryüzlü hizmet anlayışımızdan hiçbir zaman ödün vermedik. Arızalı Elektronik ürünlerinize ilişkin tüm taleplerinizi yerine getirme ve hızlı servis hizmeti sunma konusunda lider bir firma olmayı sürdürdük. Sürdürülebilirlik, güvenilirlik, kalite ve gerekli tüm özellikleri korumaya yönelik hızlı gelişim göstermeye devam ediyoruz.